Braiseret grønkål

Lækre løg

54a8a47c-d530-4cc0-9bae-66461f5ddf78

Disse lækre løg er det perfekte tilbehør til den klassiske julemad, og så er de super nemme at lave.

passer til ca. 4 personer.

ingredienser:

200g perleløg eller andre små løg.

2 dl grønsagsbouillon.

1 spsk. Olivenolie.

1 spsk. Smør.

opskrift:

1. Skræl løgene.

2. Varm olien og smelt smørret på panden.

3. Tilsæt løgene og lad den stege i ca. 10 minutter. Husk at ryste pande  ind i mellem så løgene får farve på alle sider.

4. Tilsæt bouillonen og lad løgene simre under låg i ca. 40 minutter.

Hvis der er bouillon tilbage i bunden af panden kan det med fordel bruges i den brune sovs. Der give masser af god smag, især hvis bouillonen er hjemmelavet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Braiseret grønkål